【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3

【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3

7853円

【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3

【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3:私たちは今、最大のグローバルファッション検索プラットフォームです。 売店,期間限定特価品,格安激安【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3
a
Kasa Fiskale
Programe Fiskale Software

Programe Fiskale Software për nevojat e cdo biznesi. Menaxhim i plotë i operacioneve tuaja nga cdo pajisje kompjuterike që përdorini.

Dy zgjidhje moderne software çertifikuar nga DPT / AKSHI për Sistemin e Ri te Fiskalizimit. Ju mundësojnë Fiskalizimin & Faturë Elektronike në kohë reale, Shitje & Blerje, Menaxhim të plotë të Biznesit, Historik të Detajuar, Raporte Online & Automatike, Suport të Dedikuar

about4
IVA Elektronik

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhiniere elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhen për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

Departamentet Tona
 • Produkte Hardware
 • Kërkim/Zhvillim Programe Software
 • Shitje & Marketing
 • Support/Mirëmbajtje/Servis
 • Magazinë & Logjistikë
 • Financë/Kontabilitet

KONTAKT

2
※当店で掲載している中古ゴルフクラブは原則として現品限りの商品となります。
※掲載商品の在庫情報は定期的に更新を行っておりますが、欠品となる場合がございます。
欠品の場合は誠に申し訳ございませんがキャンセルのご連絡、お手続きをさせて頂きます。
予めご了承いただけますようお願いいたします。


下取りでお得に買い替え!クイック査定30秒!

lt; 程度 : AB gt;※下記「程度説明」参照

商品詳細
種別ユーティリティー
メーカーホンマ
モデルTOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017
シャフトNSプロ MODUS3 TOUR105
バランスD-2.5
番手U3
ロフト21
硬さS
長さ38.75
重量401g
性別/利き腕男/右
メーカー希望小売価格 \23,760
補足情報/グリップ程度 AB


中古 ゴルフクラブ クラブ(男性右利き用) ユーティリティー ホンマ(HONMA,本間ゴルフ) TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 21 S 程度:AB 38.75 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります!あなたのゴルフパートナーになるクラブを探すならゴルフエース!
Karriera

Nëse jeni të apasionuar rreth teknologjisë, nëse ideja per të punuar me klientë nga e gjithë Shqipëria ju intrigon, nëse doni të jeni pjesë e një familje profesionishtësh ateherë bashkohuni me stafin tonë.

Pozicione Pune Vakante
1
Zyra Qëndrore

Suport profesional për të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga IVA Elektronik. Ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e kontaktit dhe ne do t’ju vijmë në ndihmë me problematikat që keni.

Rr. “Barrikadave”, Kulla 8, Kati I, Tiranë, Shqipëri

Kontakto

+355 (4) 2220356

asistence

Produktet Tona

kasa-fiskale
Kasa Fiskale
programe
Programe Fiskale Software
pos
POS Systems
camera
Sisteme Survejimi

Njoftime

qode-eliptic-slider

25 Vjet në Treg

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhinierë elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhën për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

qode-eliptic-slider

MISIONI

Ky pasion u zhvillua në një sipërmarrje të suksesshme që pas 25 vjetëve në treg punëson profesionistë të kualifikuar, mbulon të gjithë territorin Shqiptar dhe ka ekskluzivitetin e disa kompanive prestigjoze ndërkombetare.

qode-eliptic-slider

VIZIONI

IVA Elektronik ka busull kryersore të operacioneve të saj njohjen e “jashtëzakonshme” në fushën e elektronikës dhe zgjidhjeve teknike dhe software. Objektivi kryesor në vazhdim është të mbajë pozicionin e liderit të fushës ku operon në tregun vendas.

Burimet Njerëzore luajnë një rol të rëndesishëm në funksionimin dhe zhvillimin e Kompanisë.

Veprimtaria jonë bazohet në:

Rekrutimi i një stafi sa më profesional, ambicioz dhe të kualifikuar

Trajnimi i vazhdueshëm i stafit për rritje profesionale, performancë dhe kërkim/zhvillim

【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3

Njihuni me klientët tanë që na besojnë prej 25 vitesh

Pozicione Vakante

Programe Fiskale Software

Restobar
Programet fiskale software janë të përshtatura për të gjitha pajisjet elektronike që keni në përdorim. IVAPOS & RESTOBAR+ Programe Fiskale të Çertifikuara për Sistemin e Ri të Fiskalizimit
IVAPOS

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

Ofrohet në tre versione: Starter, Advanced, Pro:

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

RESTOBAR+

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

Ofrohet në tre versione: Starter, Advanced, Pro:

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

SAD

SAD është një sistem informatik për të ndihmuar kompanitë e distribucionit të nivelit të mesem dhe të lartë të kryejnë në menyrë sa më efeketive aktivitetin e tyre të distribucionit.

Dent+

Dent+ është një paketë e plotë profesionale që ndihmon në manaxhimin e klinikave dentare. Funksionalitetet e tij janë të thjeshta, të kuptueshme dhe intuitive. Ndërfaqja e Dent+ është ndërtuar e qëndrueshme , kjo i lejon përdoruesit një akses të menjehershëm në të gjitha funksionet më të përdorshme të sistemit, si: konsultim në kohë reale të gjithë pacienteve që janë në listë pritje ose klinike, listën e takimeve, akses i menjehershëm në imazhet e pacientit, historikun mjekësor, alarmet, punimet dhe llogarinë e pacientit, dentogramë, etj…

EJ2Xel

EJ2Xel është një program aplikativ që mundëson leximin e memorjes të kasave fiskale dhe raportimin e gjithë shitjeve të lexuara nga kasa në Excel. Informacioni përmban detaje mbi cdo faturë, datën dhe numrin e saj dhe gjithë artikujt me sasi të shitur gjatë periudhes. Programi është mjaft i thjeshtë në përdorim dhe shumë i rëndesishëm për nxjerrjen e bilancit në fund të muajit ose vitit për gjithë aktivititetin e kasës.

Kasa Fiskale

MP-55B

MP-55L

DP-25

WP-25

WP-50

Mesoni më shumë rreth IVA Elektronik

【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3

【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3:私たちは今、最大のグローバルファッション検索プラットフォームです。 売店,期間限定特価品,格安激安【中古】【美品】 程度:AB TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 【13時までのご注文は当日発送致します!】★クラブ買取サービスもあります! 【2点以上送料無料】【即納】【中古】【美品】ホンマ TOUR WORLD (ツアーワールド) TW-U フォージド ユーティリテイ 2017 NSプロ MODUS3 TOUR105 U3